Norwegian

  • Pool Area at night. Almost magical

Det hyggelige motellet, til hyggelige priser – 90 meter fra stranden!

The Carriage House Resort i Deerfield Beach er stedet for deg som vil oppleve Florida på sitt beste. Carriage House Resort er et rimelig alternativ for deg som ønsker en helt spesiell atmosfære, personlig service og rolige omgivelser med stranden som nærmeste nabo. Vi er stolt av at svært mange av våre gjester kommer tilbake – igjen og igjen!

Det er mange gode grunner til å reise til Florida, og med Norwegians nye direkteruter fra Skandinavia er sol og varme nærmere enn noen sinne. Når det er mørkt og kaldt i Norge i vintermånedene kan Deerfield Beach friste med godt over 25 grader både i luften og i vannet. I nærområdet finner du restauranter, barer og butikker.

Deerfield Beach ligger 30 minutter fra flyplassen i Fort Lauderdale, og fra Carriage House er du ikke langt unna det du måtte være på jakt etter av opplevelser: Det tar deg 30 minutter å kjøre til Sawgrass Mills Mall, et av de største kjøpesentrene i Florida. På 40 minutter er du Miami og om du vil nordover til Orlando-området tar det deg 3 timer.

Stranden utenfor Deerfield Beach har fått «Blue Wave»-prisen for rene og velholdte strender, og det tar deg mindre enn to minutter å spasere fra Carriage House til stranden! Carriage House er ikke et storhotell, men har mange ulike typer rom: Vanlige motellrom med ett eller to soverom, leiligheter og motellrom med fullt utstyrt kjøkken.

Carriage House tilbyr blant annet eget svømmebasseng, kabel-TV, gratis internett, gratis parkering, vaskerom for gjestene og daglig rengjøring (bortsett fra søndager og helligdager).

Hvis du er på jakt etter det hektiske, pulserende (og ofte støyende) nattelivet er ikke Carriage House stedet du vil velge. Men om du ønsker et ideelt utgangspunkt for en ferie i Florida – alene eller med familien – i rolige og vennlige omgivelser med kort vei til strandliv og butikker – ja, da finner du sannsynligvis ikke et like hyggelig sted til like hyggelige priser.

Velkommen til oss!

Forbli fornøyd med våre rom, romslig og komfortabel: